Brambory

Brambory, pěstitelsky u kuchařsky velmi známá plodina. U nás doma u dětí oblíbená hlavně v podobě kaše.
Uchováváme je klasicky – ve sklepě.
do 100g
  Polévka pasírovaná smetanová
  Polévka hrášková nebo pórková
  Polévka špenátovobrokolicová krémová
do 250g
  Gnocchi
  Gnocchi s omáčkou z nivy
  Hermelínové brambory
  Zapečené brambory se špenátem a balkánským sýrem
  Zapečené brambory s cuketami
  Zapečené gnocchi
  Zapečené gnocchi s brokolicí
  Zeleninová varianta musaky
do 500g
  Bramborový guláš
  Brambory se špenátem
  Gratinované brambory
  Zelenina z trouby
Více
  Brambory v mléku
  Brambory zapečené nivou
  Parmazánové brambory

 

Uvařené studené
do 500g
  Rosti – bramborák po švýcarsku
  Brambory zapečené s kysaným zelím

 

Uvařené horké
do 500g
  Gnocchi – základní recept
  Gnocchi se sýrovou omáčkou
  Zapečené gnocchi
  brambory 2

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *