Rajčata

V létě když je úrodnost nejvyšší, dělám z přebytků rajčat protlak, kečup , něco málo loupu, rozkrájím na kousky a uložím do mrazničky, později využívám při vaření namísto konzervovaných a poslední část suším.

 

do 3 rajčat
  Bezmasá čína
  Zapékané cukety
  Zeleninová varianta musaky
do 500g
  Falešné rizoto na kari
  Peperonata
  Rajské rizoto
  Ratatouille
  Zapečené ghnocchi
  Zelenina z trouby
do 1kg
více
  Kečup
  Rajčatová šťáva – řídky protlak
z Rajčatové šťávy
  Lasagne se špenátem
  Plněné zapékané cukety
  Polévka z rajčatové šťávy
  Rajská omáčka – rychlá
  Rajské rizoto
  Zeleninová varianta musaky

 

Z kečupu
  Zapečeno fazole

 

Rajčata

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *