Rohlíky starší

Většinou se všude uvádí den, dva na vzduchu oschlé. A protože občas nezbudou a jindy ano, rohlíky, které zrovna nepotřebuji, nakrájím na čtverečky a nechám oschnout jen tak pro pozdější použití třeba právě do knedlí. Ostatně děti je zdatně uzobávájí, takže se mi stává že sice sušit začnu ale výsledek nikde. Vím že většina lidí je rozemele na strouhanku, ale u nás se prostě tolik strouhanky nespotřebuje.

Rozkrájené na čtverečky a opražené na másle jsou oblíbenou pochoutkou většinou  určenou ke krémové polévce, ale máme je rádi i bez polévky.
1
2
  Knedle kynuté
  Špenátovobrokolicová krémová polévka
3
  Polévka hrášková nebo pórková
4
  Žemlovka z jablek

 

Knedle z prášku do pečiva

 

3
více

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *